Ingredienser (20 stycken):
- 125 g marshmallows
- 70 g saltade grovhackade pistagenötter
- 3 droppar pepparmintsolja
- 1 dl florsocker
Gör så här:
- Lägg marshmallows i en bunke som tål mikrovågsugn.
- Mikra på medelhög effekt tills de börjar svälla något, ca 30 sek.
- Rör snabbt ner nötter och pepparmintsolja.
- Häll ut smeten på en bänk täckt med florsocker. Forma till långa rullar med hjälp av florsockrade händer.
- Låt kallna helt, ca 30 min.
- Skär eller klipp till små bitar.
Vi doppade några av våra bitar i mörk, mjölkfri, choklad som vi smält i vattenbad.

Receptet hittade jag på Coop.se
skriven
Det här lät smarrigt. Bra matblogg.!!!
Finns nog många därute som behöver dessa tips. Ska använda många av dem på min käre glutenintoleranta fader.