
Ca 45 minuter - 8 personer
Ingredienser:
Chokladkaka:
3 ägg
1 1/2 dl strösocker
125 gram mjölkfritt margarin
125 gram mörk choklad
1 dl mjölmix (vi använde oss av Lailas mjölmix)
Glasyr:
50 gram smör
50 gram mörk choklad
2 msk honung
Gör så här:
Kakan:
1) Sätt ugnen på 175 grader
2) Blanda ägg och socker i en skål, vispa lätt
3) Smält smör och choklad
4) Sikta ner mjölet i chokladsmeten
5) Blanda sedan med ägg-smeten
6) Smörj formen och bröa med kokosflingor
6) Häll i den smorda formen
7) Grädda i 20 minuter
Glasyren:
8) Smält smör, choklad & honung i en kastrull
9) När kakan svalnat häll glasyren över den
Serveras med färska bär, glass eller vispad grädde.

