Påsktårta

Kommentera
Ingredienser:
Chokladtårta
  • 3 ägg
  • 1 1/2 dl strösocker
  • 125 gram mjölkfritt smör
  • 125 gram mörk, mjölkfri, choklad
  • 1 dl glutenfri mjölmix
Glasyr:
  • 50 mjölkfritt smör
  • 50 gram mörk, mjölkfri, choklad
  • 2 msk honung
Gör så här:
  1. Sätt ugnen på 175 grader
  2. Blanda ägg och socker i en bunke och vispa lätt.
  3. Smält det mjölkfria smöret & chokladen, blanda med äggsmeten.
  4. Vispa snabbt in mjölmixe. Häll i en smord och bröad form och grädda mitt i ugnen i 20 minuter.
  5. Låt kakan svalna
  6. Värm smör, choklad och honung (glasyr) i en kastrull på svag värme. Låt svalna och häll glasyren över den avsvalnade kakan.
Vi valde att sätta lite kycklingar runt om på kakan och lite godisägg i mitten för att få en känsla av påsk :)