Ingredienser:
Chokladtårta
- 3 ägg
- 1 1/2 dl strösocker
- 125 gram mjölkfritt smör
- 125 gram mörk, mjölkfri, choklad
- 1 dl glutenfri mjölmix
Glasyr:
- 50 mjölkfritt smör
- 50 gram mörk, mjölkfri, choklad
- 2 msk honung
Gör så här:
- Sätt ugnen på 175 grader
- Blanda ägg och socker i en bunke och vispa lätt.
- Smält det mjölkfria smöret & chokladen, blanda med äggsmeten.
- Vispa snabbt in mjölmixe. Häll i en smord och bröad form och grädda mitt i ugnen i 20 minuter.
- Låt kakan svalna
- Värm smör, choklad och honung (glasyr) i en kastrull på svag värme. Låt svalna och häll glasyren över den avsvalnade kakan.
Vi valde att sätta lite kycklingar runt om på kakan och lite godisägg i mitten för att få en känsla av påsk :)
