Ingredienser:
  • Morötter
  • Jordärtsskockor
  • Rödbetor
  • Svamp
  • Purjolök
  • Valfritt kött (jag hade fläsk)
  • Persilja
  • Rödvin
  • Buljong
  • Majsstärkelse
  • Sötpotatis
 
Gör så här:
  1. Skala och skär morot, jordärtsskocka och rödbeta i bitar
  2. Skär champinjoner och purjolök i bitar
  3. Stek champinjonerna och köttet i en stekpanna, lägg över i en gryta. Salta och peppra.
  4. Häll på vinet och låt det koka ca 3 minuter. Tillsätt buljongen och låt sjuda ca 15 minuter. Red av med majsstärkelsen utrört i lite vatten
  5. Hacka persiljan och rör ner i grytan.
 
 

Gryta

Lunch Kommentera
Ingredienser:
  • Morötter
  • Jordärtsskockor
  • Rödbetor
  • Svamp
  • Purjolök
  • Valfritt kött (jag hade fläsk)
  • Persilja
  • Rödvin
  • Buljong
  • Majsstärkelse
  • Sötpotatis
 
Gör så här:
  1. Skala och skär morot, jordärtsskocka och rödbeta i bitar
  2. Skär champinjoner och purjolök i bitar
  3. Stek champinjonerna och köttet i en stekpanna, lägg över i en gryta. Salta och peppra.
  4. Häll på vinet och låt det koka ca 3 minuter. Tillsätt buljongen och låt sjuda ca 15 minuter. Red av med majsstärkelsen utrört i lite vatten
  5. Hacka persiljan och rör ner i grytan.