1 äggvita
1 msk GoGreen visp (eller annan mjölkfri krämaktig konsistens)
1.5 msk kokosmjöl
1 msk havremjöl
0,5 tsk bakpulver
2,5 msk vatten eller mjölk
Spenat
2 skivor kalkonkött

1. Smörj en normalstor mugg med kokosolja eller annan naturell olja.
2. Blanda ihop alla ingredienserna, förutom kalkonskivorna, i en skål
3. Lägg kalkonskivorna i muggen och häll sedan över blandningen.
4. Kör på full effekt i 1 minut. Kolla efter att den är fast, kan behövas upp till 30 sekunder till beroende på microvågsugn.
5. Vänd muggen upp och ner på en tallrik

Muggkaka med spenat och kalkon

Frukost Kommentera

1 äggvita
1 msk GoGreen visp (eller annan mjölkfri krämaktig konsistens)
1.5 msk kokosmjöl
1 msk havremjöl
0,5 tsk bakpulver
2,5 msk vatten eller mjölk
Spenat
2 skivor kalkonkött

1. Smörj en normalstor mugg med kokosolja eller annan naturell olja.
2. Blanda ihop alla ingredienserna, förutom kalkonskivorna, i en skål
3. Lägg kalkonskivorna i muggen och häll sedan över blandningen.
4. Kör på full effekt i 1 minut. Kolla efter att den är fast, kan behövas upp till 30 sekunder till beroende på microvågsugn.
5. Vänd muggen upp och ner på en tallrik